Fereastra de mansarda pentru Case Pasive GGU 008230

Velux
8.787,00 Lei 7.205,00 Lei
Beneficiile ferestrei de mansarda pentru Case Pasive GGU
  • Eficienta energetica
  • Confort sporit datorita tabletei de control
  • Nu-ti face griji din cauza ploii - senzor de ploaie
Rama de etanșare se achiziționează separat ⚠️
Alege dimensiune:
La comanda

Data de livrare: Vineri, 28.06.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GGU008230-MK04 Ai nevoie de ajutor? 0720370600
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Detalii produs: Fereastra de mansarda pentru Case Pasive GGU 008230

 

GGU 008230 este fereastra de mansarda certificata pentru Case Pasive, pentru regiunile cu clima rece.

Îţi prezentam fereastra GGU 008230. Pentru a primi certificatul de Casa Pasiva, o constructie trebuie sa raspunda cerintelor energetice specifice si este necesar un  calcul energetic al performantelor acesteia. Obtinerea certificatului necesita un audit energetic la finalizarea proiectului. Daca, în schimb, se folosesc doar produse si componente certificate pentru Case Pasive, având clasa A, acest audit energetic nu mai este necesar.

Aceasta fereastra este deci alegerea ideala pentru situatiile în care sunt necesare componente constructive certificate pentru casele pasive. Fereastra este unica în acest moment pe piata, fiind prima si singura certificata pentru Case Pasive din regiunile reci*, având clasa A, aşa cum arata harta de mai sus.

Fereastra are geam exterior triplu si geam interior dublu. Transmitanta termica pe fereastra este Uw= 0,51 W/(m2K) (EN ISO 12567-2), fiind cea mai buna valoare de pe piaţa. Daca este montata împreuna cu ramele de etansare EDN/EDJ, în adâncimea acoperisului, valoarea U a ferestrei devine Uw= 0.48 W(m2k).

Fereastra este solara si se actioneaza cu ajutorul inovatoarei tablete de control. Pentru un confort sporit, pe fereastra pot fi montate rolete exterioare solare sau rulouri parasolare exterioare cu motor solar. Tableta de control cu ecran tactil îţi permite sa operezi toate produsele într-un mod confortabil şi intuitiv.

* necesita montajul la acelaşi nivel cu rame de etanşare EDJ 2000 sau EDN 2000.
 

Beneficiile ferestrei de mansarda pentru Case Pasive:


1. Eficienta energetica: Aceasta fereastra este dotata cu un geam exterior triplu şi cu un geam interior dublu  - asigurând o izolare termica maxima. Astfel, te vei bucura de o casa mai calduroasa şi de facturi mai mici la energie.

2. Confort sporit datorita tabletei de control: Diversele activitaţi dintr-o casa, cum ar fi dormitul, duşul şi gatitul, cresc nivelul de umiditate din casele noastre. O calitate scazuta a aerului din interior ne afecteaza puternic starea generala, însa câteva rutine zilnice pot avea un efect semnificativ asupra confortului interior. Lasa tableta de control sa îti dea o mâna de ajutor. Trebuie doar sa utilizaţi programele predefinite de ventilare şi sa te bucuri de ventilarea automata, fara sa te gândesti la aceasta.

3. Nu-ti face griji din cauza ploii - sezon de ploaie: Toate ferestrele noastre de mansarda cu motor solar dispun de un senzor de ploaie. Aceasta înseamna ca fereastra se închide automat când începe sa ploua - aşa ca nu trebuie sa îti faci griji ca ploaia ar putea distruge interiorul sau mobilierul casei. Aceasta caracteristica a ferestrei este foarte utila daca esti ocupat, în alta camera sau esti plecat de acasa.
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!